Fotografie nuntă

 

          Pentru nunţi, cununii civile sau religioase, toate pachetele de servicii foto oferite includ prezenţa a doi fotografi la eveniment, pe o durată stabilită de dumneavoastră. Acest lucru contribuie enorm la reuşita abordării fotojurnalistice a evenimentului, înseamnând în primul rând un număr dublu de instantanee surprinse, chiar şi simultan în două locaţii, dacă este cazul.

          Pe parcursul desfăşurării evenimentului vor avea loc şi câteva şedinţe foto cu mirii, ale căror rezultate vor depinde foarte mult de modul în care vom reuşi să comunicăm şi să interacţionăm. De aceea, înainte de a ne contracta serviciile este bine să ne întâlnim şi să avem o mică discuţie, pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru a vedea ce aşteptări avem unii de la ceilalţi. Totodată, putem organiza o mini şedinţă foto de probă care să vă ajute în luarea unei decizii în ceea ce priveşte alegerea noastră ca fotografi profesionişti, fapt ce nu implică nicio cheltuială din partea dumneavostră.

         De regulă serviciile noastre sunt disponibile în Focșani și pe raza județului Vrancea, dar în funcție de timpul disponibil ne putem deplasa și în alte județe.

Corina & Iulian

Ramona & Adrian

Cristina & Gabriel

Georgiana & Dragoş

Fotograf nuntă Focșani, Vrancea